Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Central

    • Booking.com
    • Trip Type : Solo traveler

    Good: Alles was "smaakvol" en "in orde". De medewerkers waren correct en vriendelijk. Bad: Niets kon beter.AVIS-VOIR

Ons 3 sterren hotel met een originele sfeer ligt op steenworp afstand van het treinstation Brussel Centraal en onderscheidt zich door een uitzonderlijk authentiek karakter.

Een plek waar we ons direct thuis voelen en waar we maar wat graag terugkomen.

Het door studio Castel Veciana Arquitectura gerenoveerde 9 Hotel Central is een 3 sterren hotel in hartje Brussel dat zowel een chique als ontspannen sfeer ademt.
Ons boetiekhotel in Brussel onderscheidt zich door de atypische inrichting van zowel de 47 kamers als de diverse ruimtes. Het 9 Hotel Central beschikt namelijk over een inspirerend en modern concept dankzij de betonnen balken, bakstenen binnenmuren en de fraaie en aparte mix van moderne en langs de wegen van Rajasthan in India gevonden meubels.

Het 9 Hotel Central heeft een ideale ligging en is gevestigd in het centrum van Brussel.

Dit sympathieke hotel met open en verzorgde ruimtes en kamers in loft-stijl, biedt u een verblijf in het hart van de arty wijk, op steenworp afstand van de monumenten van Brussel.

Ontdek de toeristische hotspots in het centrum van Brussel: de St-Michiels en St-Goedelekathedraal, de antiekhandelaren en de kunstgaleries, de Grote Markt, het Koningsplein en Manneken-Pis liggen op slechts enkele minuten van het hotel. Ons design hotel voegt een vleugje moderniteit aan uw verblijf in Brussel toe. 

Strijk, na het flaneren door de stad, neer in onze lounge ingericht met een elegante mix van strakke en eenvoudige meubels, design verlichting en een knusse sofa. U kunt tevens gebruikmaken van onze bar met een 24u/24 service die uitgerust is met een tapinstallatie met Belgisch bier voor een lokaal tintje.

Het 9 Hotel Central is het adres bij uitstek voor uw verblijf in het centrum van Brussel.