Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Central

    • Booking.com
    • Trip Type : Family

    Good: Mooi en fris nieuw hotel, superaardig personeel en geweldig ontbijt, dichtbij alle bezienswaardigheden en ook voor zakelijk helemaal prima. Voor wie met de trein komt : 3 minuten lopen!AVIS-VOIR

Tips voor restaurants in de buurt van het 9 Hotel Brussel Central

restaurant belga queen 9 Hotel Central

Belga Queen –- Franse Keuken

De passie van Antoine Pinto duwt hem om ontduiking te creëren door middel van een gastronomische reis rond België. In dit gebouw uit de 18e eeuw, wordt de Belgische keuken geserveerd met bier in vele cursussen ... In deze oorspronkelijke plaats zijn producten geselecteerd uit de Belgische ambachtslieden die hun land warderen. Al deze karakteristieken maken Belga Queen tot ambassadeur van 'made in België'.
Rue Fossé-aux-Loups, 32 1000 Bruxelles.
Tel. +32 (0)2 217 21 87
http://www.belgaqueen.be/en/Brussels.aspx

 

Kwint - Franze Keuken

Kwint is een subtiele mix van de legendarische Parijse huizen La Maison de la Truffe en Kaspia. Programma : truffels, kaviaar en gerookte vis. Een verfijnd keuken tegen redelijke prijzen in een Nieuw Brouwerij decor. Een indrukwekkende sculptuur uit hars met kronkelige vormen, werk van de Belgische designer Arne Quinze, strekt zich uit langs de gehele lengte van de zaal. Een delicatessen winkel en een lounge bar vervolledigen het decor. Op zomerse dagen kunt u genieten van het grote terras met uitzicht op het historische centrum van Brussel. Prachtige panorama !
Mont des Arts 1 - Quartier du Monts des Arts 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 505 95 95
http://www.kwintbrussels.com

 

Le Cercle des voyageurs - Franse Keuken

Een ongewone keuze voor reizigers op zoek naar nieuws. In een verfijnde en intieme sfeer, biedt het restaurant een menu van rijke en gevarieerde gerechten met exotische accenten. Le Cercle des Voyageurs is ook een cultureel centrum dat tentoonstellingen, filmvertoningen en concerten organiseert
Rue des grands carmes, 18 - Grand Place 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 514 39 49
http://www.lecercledesvoyageurs.com

 

L'idiot du village - Franse Keuken

"Het 'restaurant boho-gastro chic van de Marollen. Dit kleine maar gezellige restaurant, met een gezellige inrichting en vintage decor, is een van de gastronomische geheimen van de stad. De gerechten geserveerd in oma's borden nodigt uit tot een mooi culinair uitje. Gesloten op zaterdag en zondag.
Rue Notre Seigneur, 19 - Zona Marolles 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 502 55 82
http://www.lidiotduvillage.be

 

Le Café Georgette - Franse Keuken

In het hart van de toeristische wijk Ilot Sacre, is Cafe Georgette een geconcentreerde "bruxellitude", meer dan een restaurant, een concept.
In een sobere sfeer, biedt het restaurant een uitgebreid en gevarieerd menu, typische gerechten en classics, al het mooie van wat zelfgemaakt is.
Voorbijgangers kunnen een hoorntje frietjes bij de frituur van het restaurant bestellen.
http://www.cafegeorgette.be
Rue de la Fourche 37/39 - Grand Place 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0) 2 512 18 12

 

Au Vieux Saint Martin - Belgische Keuken

Belgische specialiteiten sinds 1968, alleen "homemade" van verse producten. De plaats is goed gekend door Brusselaars als door zakenmensen en toeristen. We nemen plaats op het terras "met uitzicht" bij de eerste mooie dagen en men geniet het hele jaar door van de werken van Belgische kunstenaars hangend aan de muren. De keuken is open non-stop van 's middags tot middernacht, behalve op zon- en feestdagen.
Place du Grand Sablon, 38 - Quartier Sablon 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 512 64 76
http://www.auvieuxsaintmartin.be

 

Le Marmiton - Belgische Keuken

Sinds 1979, biedt deze brouwerij gelegen op de hoek van Koninginnegallerij en de Beenhouwerstraat een uitstekend vintage decor (bakstenen muren, elegante banken, kleine ouderwetse stoelen) goede lokale Belgische keuken. Een terras om van de sfeer van de omgeving te genieten. Het is geraden te reserveren.
Rue des Bouchers, 43 - Grand Place 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 511 79 10
http://www.lemarmiton.be

 

Little Asia - Vietnamese Keuken

Ga naar Little Asia om de authentieke Vietnamese keuken en de traditionele 'Nem Nuong "scampi spiesje te ontdekken, vergezeld van gebakken krab met verse gember. De voorbereidingen zijn gevarieerd, gaande van typische specialiteiten tot de meest originele suggesties zoals Vietnamese rundercarpaccio met een veelheid van smaken. Speciale nota voor de nem's en de tong met gember. Modern en sober kader. Gesloten op zon- en feestdagen.
Rue Sainte Catherine, 8 – Quartier Sainte Catherine 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 502 88 36
http://littleasia.be

 

Mer du Nord/De Noordzee - Belgische Keuken

Echt Brussels instelling gelegen op de hoek van het Sint-Katelijneplein. De Noordzee is zowel een viswinkel als een traiteur. Men geniet ongedwongen in een mooie geest van straat eten, op elk moment, staande aan de Fish Bar of kleine tafels buiten, een vissoep, een rauwe mossel, caricoles of andere verse vis a la plancha. Een mustvriendelijke ervaring.
Place Saint-Catherine, 45 – Quartier Saint Catherine 1000 Bruxelles
Tel. + 32 (0)2 513 11 92
http://www.poissonneriemerdunord.be

 

Osteria A l'Ombra - Italiaanse Keuken

Weggestopt in een steegje in de buurt van de Grote Markt is dit klein Italiaans familiale restaurant een concentratie van de authenticiteit in de toeristische wijk.
In een ongewone setting (een voormalige viswinkel), biedt het een warm welkom, een open keuken en een gemeenschappelijke tafel die een unieke sfeer geeft. Alle ingrediënten zijn vers en seizoensgebonden en de gerechten zijn typisch en rijk, het menu heeft veel keuzes. Laat de ober u helpen voor het kiezen uit diverse wijnen.
Het is raadzaam om te reserveren.
Rue des Harengs 2 – Grand Place 1000 Bruxelles
Tel. +32 (0)2 511 67 10

 

Le Pistolet - Belgische Keuken

Gelegen in de wijk Zavel, « Le pistolet » is een mooie en vriendelijke plek, die door het concept van de kleine luxe restaurant, u de smaak van het beroemde gevulde broodje zal doen herontdekken!
Ideaal plek voor diegenen die van de producten van Belgische bodem willen genieten, de originele en netjes inrichting dompelen u in de nostalgie van u jeugd. Meer dan 20 verschillende samenstellingen zullen er worden voorgesteld, het belegsel van deze heerlijke broodjes is 100% Belgisch en 100% ambachtelijk.
Rue Joseph Stevens 24-26
Tel. +32 02 880 80 98
http://www.pistolet-original.be/